Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tasovský Vejšlap - 7. ročník

2. 6. 2007

Děkujeme všem příznivcům Tasovského Vejšlapu, kteří se svou účastí podíleli na zdárném průběhu letošního 7. ročníku. Letošní účas byla opět rekordní, zúčastnilo se 408 osob. V tomto čísle není započítána skupina 7 jezdců na koních, která se sice neúčastnila oficiálně, ale svou vyjížďku údolím Oslavy uspořádala při příležitosti Tasovského Vejšlapu. Dále děkujeme skupině Stetson, která nám všem zpříjemnila odpoledne po příchodu do sokolovny.
Já osobně děkuji všem sokolům, kteří přiložili ruku k dílu, a pomohli takovou náročnou akci zorganizovat.

Pokud někdo má zajímavé fotky z Vejšlapu, rád je přidám do fotogalerie, pokud je zašle na adresu sokoltasov@seznam.cz. Díky.

 

Náhledy fotografií ze složky Vejšlap 2007

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nadpis

(Pepa, 9. 3. 2013 14:24)

Ahoj, nasel jsemm na netu super stranky s automaty zdarma a jeste ke vsemu pekne sexy babou tam :D mrknete na www.ZdarmaAutomaty.cz a zahrajte si :)

nadpis

(Sandra, 25. 2. 2013 16:45)

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nová forma přivýdělku, ideální na zimu, když je večer hodinka dvě času :) Sama si takto vydělávám už od ledna a fakt mě to nadchlo! Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kacka :) Kdyžtak mrkněte na www.Cervena-Cerna.cz

Nedočkavec

(Rob, 1. 6. 2007 19:01)

Tak jdem na to :)))