Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tasovský vejšlap - 8. ročník

31. 5. 2008

Děkujeme všem příznivcům Tasovského Vejšlapu, kteří se svou účastí podíleli na zdárném průběhu letošního 8. ročníku. Letošní účast nebyla rekordní, zúčastnilo se 358 osob. Když přihlédneme k tomu, že v okolí probíhalo současně více akcí (pochod Náměšť-Čučice, oslavy 600 let města ve Velkém Meziříčí apod.), je toto číslo velice příjemným překvapením.

Kdo přišel, určitě nelitoval, hned na startu si mohl vyzkoušet celoodpružená jízdní kola, která zde předváděla firma JK cyklo z Velkého Meziříčí (pan Jiří Kuřátko), nezklamalo opět občerstvení na trase (poděkování patří Pavlovi Pavlíčkovi a jeho pomocníkům) a v cíli tradičně výběr ze dvou jídel. A samozřejmě (doufám) perfektně připravené trasy :-) .

Pokud někdo má zajímavé fotky z Vejšlapu, rád je přidám do fotogalerie, pokud je zašle na adresu sokoltasov@seznam.cz. Díky.

 

Náhledy fotografií ze složky Vejšlap 2008

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nadpis

(Pepa, 8. 3. 2013 18:29)

Ahoj, nasel jsemm na netu super stranky s automaty zdarma a jeste ke vsemu pekne sexy babou tam :D mrknete na www.ZdarmaAutomaty.cz a zahrajte si :)

nadpis

(Sandra, 25. 2. 2013 15:45)

Ahoj, letos koluje po internetu a mezi lidma nová forma přivýdělku, ideální na zimu, když je večer hodinka dvě času :) Sama si takto vydělávám už od ledna a fakt mě to nadchlo! Miliony z toho sice nejsou, ale dokud to jde, tak se mi hodí každá snadno vydělaná kacka :) Kdyžtak mrkněte na www.Cervena-Cerna.cz